Om os

Velkommen til Hjemligt.dk – Hos os vil du med tiden finde et nøje udvalgt sortiment af pynt til hjemmet. Vi er lige startet op med vores skønne projekt, og der vil derfor ikke være så mange produkter på vores side her i starten. Men der vil løbende blive tilføjet nøje udvalgte produkter som kan være med til at skabe hygge og varme i netop dit hjem. Vi arbejder altid på at have et velovervejet udvalg af produkter der følger med tidens trends, men skulle du have ønsker til andre produkter er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vi med glæde forsøge at hjælpe!

Ideen med hjemligt opstod i jagten på at finde møbler til vores eget hjem, som skabte stor forvirring på grund af det store udvalg, samt de mange kampagner. Vi søgte til sidst kun efter hjemmesider der var overskuelige, samt med en god pris fra starten. Dette var svært at finde. Derfor besluttede vi os for at arbejde videre med en hjemmeside der skulle være nem at finde rundt i, og hvor prisen altid skulle være den bedste vi kunne tilbyde. Samtidig var det vigtigt for os at hjemmesiden virkede hyggelig, afslappende og hjemlig. Dette resulterede derfor også i navnet Hjemligt.

 

Gå på opdagelse i vores hjemmeside, og få inspiration til hjemmet hvor du blandt andet finder fine plakater fra Vissevasse som blandt andet laver de fineste børneplakater, Danmarks plakater og By plakater. Er du til plaktater med byer eller lande så finder du også nogle flotte unikke plakater fra Martin Schwartz. Eller find de fine plakater fra Brainchild som laver flotte fortolkninger af klassiske møbler såsom Ægget, Svanen og Koglen. Følg os også på instagram og Facebook hvor vi også vil være aktive med nyheder, konkurrencer og inspiration. 

Udover plakater, tilbyder vi også et flot udvalg af sofaer, borde, stole og andet tilbehør, interiøre og ting til hjemmet. 

Vi glæder os til at hjælpe dig.