Få 10% på næste ordre med koden: Hjem10 - Gælder også allerede nedsatte produkter!

Om os

Velkommen til Hjemligt.dk – Hos os vil du med tiden finde et nøje udvalgt sortiment af pynt til hjemmet. Vi er lige startet op med vores skønne projekt, og der vil derfor ikke være så mange produkter på vores side her i starten. Men der vil løbende blive tilføjet nøje udvalgte produkter som kan være med til at skabe hygge og varme i netop dit hjem. Vi arbejder altid på at have et velovervejet udvalg af produkter der følger med tidens trends, men skulle du have ønsker til andre produkter er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vi med glæde forsøge at hjælpe!

Ideen med hjemligt opstod i jagten på at finde møbler til vores eget hjem, som skabte stor forvirring på grund af det store udvalg, samt de mange kampagner. Vi søgte til sidst kun efter hjemmesider der var overskuelige, samt med en god pris fra starten. Dette var svært at finde. Derfor besluttede vi os for at arbejde videre med en hjemmeside der skulle være nem at finde rundt i, og hvor prisen altid skulle være den bedste vi kunne tilbyde. Samtidig var det vigtigt for os at hjemmesiden virkede hyggelig, afslappende og hjemlig. Dette resulterede derfor også i navnet Hjemligt.

Møbeldelen lader vi vente på lidt i nu, men det er helt sikkert en kategori som vi vil tilføje på sigt. 

 Gå på opdagelse i vores hjemmeside, og få inspiration til hjemmet. Følg os også på instagram og Facebook hvor vi også vil være aktive med nyheder, konkurrencer og inspiration. 

Vi glæder os til at hjælpe dig.