Inspiration til billedvægge

Vi kender det alle sammen... Man ser et flot opslag på de sociale medier og tænker "wauu, det vil pynte i mit hjem.." Men når man så går i gang er det ofte svært at ramme lige det look man havde forestillet sig. Én af de ting der kan være udfordrende er at sætte en billedvæg rigtig sammen. En billedvæg giver ufattelig meget liv og farve i et hjem, men kan som sagt være svær at sammensætte. Derfor har vi samlet nogle fine forslag på billedvægge fra vores leverandører, samt nogle billeder til hvilke størrelser der er brugt på det forskellige vægge. Nedenstående er forslag til hvilke billeder der kan sættes sammen, men gå gerne på opdagelse i alle vores plakater og find lige dem der passer til dit hjem. 
 
En væg som denne måler ca. 126 cm i bredden og 148 cm i højden. Det kan være forskelligt hvor meget luft man ønsker mellem billederne og det kan derfor variere. Men vi anbefaler at man starter med det øverste midterste billed, derefter de to små øverste til højre og venstre for det midterste. På den måde kan du vurdere hvad du syntes din afstand skal være mellem billederne. Den afstand du får mellem billederne, syntes vi også du skal bruge til det næste billede som er det midterste nederst. Når dette er placeret kan du nu begynde at regne på hvor stor afstanden skal være mellem de sidste billeder i siderne, for at sikre at de slutter på linje med det store. 
 Se vores plakater her! Billederne er fra danske Vissevasse!
 
Denne væg måler ca. 168 cm i bredden og 168 cm i højden. Igen er det selvfølgelig afhængig af hvilken afstand du vælger mellem billederne. En væg som denne giver et super godt spil grundet de forskellige størrelser, samt at billederne ikke hænger lige ud for hinanden. Det vigtige her er at skabe de lige linjer mellem billederne. Farve-valget i disse billeder skaber en flot synergi mellem billeder, væg og møbler. 

Se vores Rammer her! Billederne er fra danske Vissevasse!

 

En væg som denne måler ca. 204 cm bred og 148 cm høj. En rigtig flot væg der har en fin symmetri på trods af valget af forskellige størrelser plakater. Dette er en fin opsætning der passer mange steder i hjemmet. Kombiner med forskellige farver eller vælg eventuel en klassisk stil som nedenstående hvor det er sort og hvid der dominere. Billederne er fra danske Brainchild som laver plakater af møbel klassiskere såsom Koglen, Ægget og Svanen.

Herunder findes der flere forskellige forslag til sammensætninger af flotte billedvægge. Billederne er fra danske Brainchild som laver plakater af møbel klassiskere såsom Koglen, Ægget og Svanen.

Subscribe to our newsletter

Sign up for our newsletter to recieve news, promotions, and annoucements.